Rauta

Kierreautomaatti

Tuotteet saa automaatista tunnistautumalla RFID-kortilla, viivakoodilla tai pin-koodilla ja valitsemalla kosketusnäytöstä halutut tuotteet. Tuotteita voidaan ottaa yhdellä tunnistautumisella useampi nimike ja useampi kappale kutakin kerrallaan. Oikean tuotteen valintaa helpottaa näytöllä näkyvät valokuvat ja tuotetiedot. Tuotteet jotka eivät sovellu jaetalvaksi kierteillä voidaan jaella automaattiin liitettävistä lokerikoista.

Kullekin automaatille tehdään konfigurointi jaeltavien tuotteiden perusteella. Konfiguroinnin lopputuloksena tuotteet eivät hajoa jakelun yhteydessä sekä kulutustietoihin perustuva optimikonfiguraatio siihen että kaikki tuotteet täytyy täydentää samaan aikaan.

Käytettävissä on 33 erilaista kierrettä ja erittäin pienille tuotteille tarkoitettua hihnakuljetinta, joiden avulla voidaan jaella kaikenlaisia tuotteita yksittäisistä poranteristä spray- pulloihin ja t-paitoihin.

Älylokerikko

Älylokerikon käyttö perustuu tunnistaumiseen RFID-kortilla. Automaatti kootaan ohjausyksiköstä ja “tyhmistä”  lokerikoista. Ohjausyksiköllä on mahdollista ohjata jopa 900 lokeron järjestelmää Automaatti tukee useamman yrityksen henkilöstön palvelemista samassa kohteessa. Käyttäjä voi tehdä ohjauspaneelista:

  • Yhden tai useamman tuotteen oton- ja/tai palautuksen
  • Varata tuotteiden käyttöaikaa kalenterista
  • Pyytää havaitsemilleen käyttökelvottomille tuotteille huollon
Mediasoitin ja näytöt

Jokaisella näytöllä voidaan esittää keskenään eri tai samaa sisältöä. Näyttölaitteen ainoa vaatimus on HDMI tai VGA liityntä josta kuva tuodaan mediasoittimesta näytölle. Mediasoitin skaalaa tarkkuuden automaattisesti. Erityisen huomion ansaitsee verkkosisällön esittäminen jota voidaan rajata ja suurentaa vapaasti jos ei haluta näyttää koko sivua. Sisällön esittäminen pilvipalveluista edellyttää ainoastaan käyttäjätunnusten ja linkin antamisen mediasoittimen käyttöön.