Älylokerikko pitää pienkoneet ja laitteet sekä tallessa että käyttökunnossa

Älylokerikko

Yhteiskäytössä olevien pienkoneiden ja laitteiden hallintaan tarkoitetun älylokerikon tarkoitus on että koneiden sijainti on aina tiedossa ja että ne ovat aina käyttökunnossa. Hallintajärjestelmässä kullekin laitteelle määritellään huollot tai kalibroinnit sekä töiden suorittajjien yhteystiedot. Automaatti tilaa toimenpiteet itsenäisesti suoraan työ suorittajilta, riippumatta suorittaako työn oma henkilöstö vai 3. osapuoli. Jos käyttäjä havaitsee että jokin laite on rikki, hän voi tehdä huoltopyynnön suoraan automaatin ohjauspaneelista jolloin laite poistuu valikoimasta kunnes huolto on kuitattu tehdyksi.

Samalla tavalla kuin jakeluautomaatti, älylokerikko vaatii tunnistautumisen ennenkuin laitteen saa käyttöön. Automaatti mittaa käyttöaikaa sekä varastointiaikaa jolloin päästään raporttien kautta kiinni tietoon, että onko laitteita liikaa, liian vähän vai juuri sen verran kuin henkilöstön tekemä työ vaatii.

Käyttöajalle voidaan määritellä hinta jolloin laitteiden kustannukset voidaan kohdistaa hyvinkin tarkkaan tuotannossa oleville tuotteille tai tuotantoerille. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös älylokerikon käytön vuokraamona jolloin laskutustiedot sekä käyttöraportit koostetaan ja lähetetään automaattisesti vastaanottajikksi määritellyille henkilöille tahoille. Lokerikkoa hallitaan samassa järjestelmässä kierreautomaatin kanssa.

 

älylokerikko pitää